Також хочеться поговорити про акторськ роботи. Актор Молодого театру Дмитро Тубольцев (Лто), по сут, гра сам себе. У 2014 роц актор воював у склад Добровольчого укранського корпусу Правий сектор. Вн навть знмався у тй форм, в якй воював. А сторя про бронежилет та рму Втовську вдбувалася з ним насправд. Але головною на екран надзвичайна акторська принадливсть Тубольцева, якого глядач уже мають знати за сералом Гвардя.
Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога . У нас вже був робочий та переврений фреймворк Вулик, створений на баз стеку Python/Flask/Mongo. У ролях знялися: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк. “Вони – наш геро, як кожного вдстоювали те, щоби ми могли спокйно жити у наших мстах”, – дода Уляна. Та перестаньте ви длити кно на укранське все нше. Кремль, що горить, Путн у костюм матрьошки — це жесть. Як зазнача Володимир Тихий, за п'ять рокв стотно змнилися укранська армя та укранський культурний простр, утм художн осмислення подй 2014 – 2015 рокв залишаться надактуальним. “Ми жартували навть пд час бою, пдколювали сепарв, знущалися над ними. Усе не ввйшло до фльму, але багато речей — так.
Володимир Тихий розповв, що використання гумору пд час вйни необхдне, не лише самими бйцями, а й взагал всм суспльством. Фльм вийшов на 219 екранах (нараз найбльша кльксть екранв для укранського фльму у 2020 роц), повдомля сайт Бюро укрансько кножурналстики. Художник-постановник: Володимир Любий Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). Лто дивиться на Професора. Кiнoпoвicть Нaшi кoтики. Ти жартуш? (Пауза).
А смх найефективншою практикою подолання соцальних травм да можливсть позбавитися стереотипв. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Треба робити все, щоб ця вйна перестала в культурно-соцальному розумнн бути гбридною, а стала тотальною для Украни, для всх людей, як тут живуть. Початок, безумовно, сподобаться всм. Так режисеров вдалося збрати в одному блндаж цкавих персонажв, за життям яких хочеться спостергати. Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи.
Автор сценарю режисер-постановник - Володимир Тихий. Продюсери - Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун.