З 30 счня в укранських кнотеатрах вдбудеться прем’ра незвичайного укранського фльму. Постродакшн зайняв 14 мсяцв. Фотограф вд несподванки спаться й присда. Саме тут обставини зводять разом людей рзних професй, характерв та поглядв, як наважилися покинути свй дм похати на передову захищати мирне небо рдно крани. Бо цей укранський фльм ункальний в свому род. мнстерки охорони здоров'я Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун. Настльки, що нколи спада на думку певна пдозра: а чи не гиготлив Котики певною пародю на пафосно-герочних Кборгв? Композитор: Микита Мосев
Смх да певну ндульгенцю, а згадан реч на не права не мають. Фльм створються за пдтримки Укранського культурного фонду. Андрй Турик, що закрив питання дизайну та фронтенду; Хоч як дивно, це м допомогло. Комусь не вистачить пафосу, а комусь буде занадто чорним гумор. За сюжетом под розгортаються 2014 року, у розпал гбридно вйни Рос проти Украни. А чому б н? Тим паче, що стрчка вийшла сильною та справжньою. Повна назва фльму – Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. НЕ ЗАРАЗ.
ДержКно профнансувало фльм пзнше, вже пд час постпродакшну. Чи можна дивитися з дтьми? В Европе проблему непопулярности кинотеатров решают современно. Держкно та УКФ все ж долучилися згодом. Я в нй воював. вс цю жуть у венах.
Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало.