Продюсери стрчки - Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера. Ми смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю дть у сраку! Але пдхд у формат телебачення не оперу чимось творчим — беруться готов стандарти. Укранц не мають свох кногеров-силовикв: полцейських, вйськових, спецпризначенцв. Цей довол простий нструмент допомг перетворити кавалки вльного часу (5-10 хв) людей, котрих ми нколи в житт не зустрчали, у найбльший на той час набр вдкритих даних. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять. Дуже багато було курйозних моментв. Рол у фльм заграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк.
Автори називають стрчку неполткоректною та лкувальною. Фльм демонстрували на 82 екранах. Якщо н — можливо, серя надихне на створення власного made in Ukraine продукту. Про цей фльм буде ще багато розмов та суперечок. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Зима. Для мене основний плюс — стьоб не перевалював на сторону ура-патротизму, крм Кремля, що пала. Чорновий монтаж (2014), Сильнше, нж зброя (2014) та Бранц (2016), а серед грових повнометражних стрчок — Зелена кофта (2013) та Брама (2017).
Петро Марина Порошенко разом з ветеранами вйни проти росйсько агрес подивились комедйну кнострчку Наш котики режисера Володимира Тихого, яка створена у копродукц Украни, Канади та США. Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). Фльм отримав змшан вдгуки вд укранських кнокритикв. Офцйно взагал-то н, але так склалось життя, псля того, як ОБС прихало. Вона гдна сильна. Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун.
Хто твоя бабця, чуваче?З 30 счня по 5 лютого у Кропивницькому прокат буде стрчка "Наш котики" - укранська вйськова комедя.