Рецензя на укранський художнй фльм Наш котики, прем’ра якого вдбулася 30 счня 2020 року.
Олександра Чернова Вн спостергав за дями Губарва та кореспондентки на монтор у власному кабнет. А ще продюсерами цього фльму Степан Бандера (внук того самого Степана Бандери) Уляна Супрун з чоловком Марком. Ворогв у стрчц зображено гперболзовано, демонзовано дуже однозначно, отож н в кого з глядачв не могли виникнути до них симпатя чи спвчуття. Дв зморшки вд насуплених брв тягнуться вгору, нби рвчаки.
Варто вдзначити, що один з акторв – Дмитро Тубольцев – доброволець учасник бойових дй. А можливо, хтось з хнх батькв був чи зараз там. Читайте також: Тож мамо, насправд, комедю абсурду з гарними далогами та гегами, але сумбурним сюжетом надто вже карикатурним зображенням багатьох персонажв. Мо думки тих
Тож мерщй до кнозалв – смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, – закликав Петро Порошенко. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню “Гуляй Донбас”. Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Окрм державних грошей, продюсеров Марков Супруну через його кнокомпаню Bedlam Productions та Степанов Бандер-молодшому через його кнокомпаню Banesto Productions вдалося залучити кошти вд приватних нвесторв з США та Канади[20]. Це було принципово. – Кучма. А ще спочатку Плине кача мала звучати лише тод, коли мй герой уже лежав у трун, але я сказав, що вона повинна мати певну тяглсть що заспваю ще в якомусь кадр. Все? – запиту Мачмонт.
Дикий знма рацю з петельки Професорового бронежилета, натиска кнопку й вдповда: