“Це було звичайне життя. Так само як ми в наших квартирах чи домах – треба пости, треба попити, треба пти в туалет”, – поясню продюсерка.
Якщо н — можливо, серя надихне на створення власного made in Ukraine продукту. Це дасть вам розумння процесу та дозволить об’ктивно оцнити перш два пункти. Якщо говорити про жанровсть стрчки, то тут також змшали багато рзного. А ще продюсерами цього фльму Степан Бандера (внук того самого Степана Бандери) Уляна Супрун з чоловком Марком. Але як сатирична, деологчна зброя в боротьб з окупантом, вона та й подбн стрчки дуже потрбн нашому суспльству. Хотлося весь фльм люто фейспалмити вд поведнки журналстки. Чорновий монтаж, Сильнше, нж зброя, Зима, що нас змнила та Бранц. дуже багато моментв у культур, з якими треба працювати, пропонуючи таким чином свжий погляд на застарл, кондов реч, як нас пригнчують.
Про вйну без пафосу Це привд, щоб вдчути радсть та той дух 2014 року. Кервник цього напрямку в Укран сказав, що це – дуже ресурсний фльм. Фльм вийшов на 219 екранах (найбльша кльксть екранв для укранського фльму у молодому 2020 роц) за середньо цни квитка 95 грн. Зморшки на обличч стали глибшими, вона напружено дивилась на маленький екран. Про тих, хто вибрав свободу цною власного життя. Як актор я сприймаю все близько до серця – смерт хлопцв, сльози хнх матерв… Загальне враження: мен сподобалися Наш котики. Висмяти не просто у черговому мем на Фейсбуц, а голосно, прямим текстом, масово, на великому екран.
Розповдав дещо хлопцям-акторам. Актори та творц фльму прихали на презентацю, щоб розповсти ус детал про зйомки. Бажате читати першим найважливш новини Луцька та Волин? Приднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram. Десятки людей з зброю шикуються для спльного фото бля БТРа. В Днепре показали украинский фильм Наши котики. Випускають дим клубами в повтря. За вухом сигарета. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню Гуляй Донбас. Вдповдно у червн 2018 року фльм — з тодшньою робочою назвою Блндаж — взяв участь в конкурсному вдбор Мнстерства культури Украни для надання державно фнансово пдтримки на виробництво та розповсюдження фльмв патротичного спрямування. “Фльм знмали протягом чотирьох мсяцв у Чернгвськй област на закритому майданчику.
– Так, форма була моя. Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював. Це було принципово. Режисер погодився, йому навть сподобалась ця дея. моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух.