Як уже писала, з трейлеру може скластися помилкове враження про фльм, що це суцльний фарс та стьоб. Це допомогло протестувати грову механку, знайти помилки, що не були покрит тестами, та збрати фдбек. (на 9 грн.менше за середню цну квитка вкенду). З огляду на вище сказане, у нас для вас добра новина: 30 счня у прокат виходить неполткоректна патротична комедя Наш котики. Акторський склад пдбрано дуже влучно. ПТСР, певн наслдки. з ними – Танк, кавказька ввчарка. Щоправда, в деяких моментах смшся радше вд абсурдност того, що вдбуваться на екран й, за задумом, ма бути смшним… Втм, частше все ж смшно по-справжньому. — Плюс, плюс.
Другий режисер: Денис Воронцов. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. На одну з позицй фронту заступають на бойове чергування головн геро: нженер, актор продавець . Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка продюсером фльму. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. З лдерв серед фондв — Повернись живим, Таблеточки та притулок для тварин Угольок. Та часто назовн ця хоробрсть проявляться у форм гумору. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост.
Хотлося весь фльм люто фейспалмити вд поведнки журналстки. Про головних персонажв говорити не буду. А-а-а-а! Ну тод наче все… Перший рк вйни з Росю. Не переборщили значить… Хтось буде його обожнювати, а хтось ненавидти (щодо любителв руського миру – це взагал гарантовано).
У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк та н.