Професор витрщив оч, лють заполонила його, вн вже хотв схопитися за серце, але ж вйна, куди!?
Якщо про головних геров бйцв АТО жартують по-доброму, про про х противникв з окупованих територй жорстко, росян же показують взагал повними дурнями. А це означа тльки одне — скоро прем’ра. Я не люблю, де для того, щоб нби-то було смшно, треба, щоб на екран все лтало, реготало, бахкало. В однй сцен треба було показати “пдбитий” танк у вод. Початково творц фльму планували, що вн вийде в укранських прокат у листопад 2019 року. А як вам було з жею на фронт? Для чого?
“На жаль, Кремль не горить – це спецефект. До реч, щодо смерт, то образ у стрчц змалювали досить смливо креативно. В Укран культура шаблонована саме за мперськими форматами, створеними для провнцйних захоплених територй. З нашого ж боку, з боку вльно Украни, все бльше людей опкуться неформальною стороною питань, вдкриваючи двер для нових неформальних дей ршень. Бо в Укран нема ц апаратури, яка потрбна”, – дода пан Уляна. Держкно та УКФ все ж долучилися згодом.
А ще я там опкувався куркою. Моя оцнка 8,0/10 Потреба у герозац та пафос не поднеться нде та буде завжди витребуваною. Вн вдчував вбрацю. Уляна Супрун, Марко Супрун А ось так реагували на Наших котикв в Рос))) Зазвичай ми не знамо хнх мен. За кожною ачвкою стоть гнучке правило, котре можна змнювати в адмнпанел проекту. В Укран культура шаблонована саме за мперськими форматами, створеними для провнцйних захоплених територй.
Подивилися кно вже трич! Тепер дзналися, що ще й кноповсть “Наш Котики. Блндаж” — пдкажть, де купити таку книжку?