Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Я в нй воював. Це з т допомоги, яку нам привозили волонтери. Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. мен дсталась ця шапка з листом вд цих бабусь хня фотографя.
Дду, пустть, бо важко тримати. Вони не народились героями чи богами вйни, але стали захисниками та захисницями — нашими котиками. Сценаристом та режисером-постановником виступив Володимир Тихий, а в крсла продюсерв сли Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера. Пан Петро вважа, що якби вйськов не смялися не жартували на вйн, вони б там просто не вижили: В Днепре показали украинский фильм Наши котики.
Наш котики Втм, навть якщо так – це не мнус жоднй з двох стрчок. Спойлер: не хвилюйтеся, про стосунки захисницьких дуп з бде сепари так нчого й не дзнаються. Крм того у фльму була майже вдсутня рекламна кампаня. Ще 2015 року ми знмали коротк сер – реальн стор бйцв. Зрештою Оля розум сво помилки, але деякий негатив у сторону медаспльноти у Наших котиках вдчуваться. принс один з учасникв знмально групи.
У фльми розповдаться про под 2014 року, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Згодом до них приднуються Пенальт (футбольний тренер, по сумцниству – командир), Капелан (вйськовий капелан) та журналстка Оля (стандарти ББС, авжеж), а сама позиця ста досить важливою наш геро замсть того, щоби пдтримувати у чистот найкращий туалет у всьому АТО, змушен вдбивати танков атаки, та воювати с кадировцями та росйським спецназом, та стають особистими ворогами Владислава Суркова. якщо ви зможете це витримати, то дал пде трохи легше. Тобто, якщо ви чутлив до перебльшень та вйськового гумору — варто усе ж таки замислитися, перш нж йти на фльм. Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев (“Пошук” (2014)), Дмитро Хом’як (“Припутн” (2016)), Ярослав Федорчук (“Гтлер капут” (2008), “Повернення мушкетерв” (2009)).
13. Наш Котики на росйському телебаченн. Влтку у росйських пропагандиств пригорло лише вд одного трейлера. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку срамом та загалом дуже епчно обговорювали.