А от на нашому боц сприйняття неполткоретно комед режисера Володимира Тихого (вн же автором сценарю) навряд чи буде однозначним.
Дя стрчки вдбуваться 2014 року в перш мсяц АТО на однй позиц з назвою Туалет або Капустина. Фльм “Наш котики”, що розповда про те, як у 2014 роц укранськ нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв вирушили захищати батьквщину вд нападу росйських вйськ, став найкасовшим ноземним фльмом в Рос. Вн розповв, що под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Головними героями нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. Скажу так: жнки заспокоювали, робота – рятувала, а моя поезя й музика давали сенс життю. ЗЯТЬ – перший у списку.
Режисери провели два роки, занурен у життя двох асоцацй, що дозволило м знайти натхнення для багатьох сцен, як зрештою знайшли сво мсце у фльм, включаючи втечу Валентина. Не змогла сприйняти цей фльм, як комедю. В середньому на один екран було продано 7 квиткв (близько 2 квиткв на екран на день). Фльм розповда про пригоди укранських добровольцв на Донбас, як у 2014 роц пшли захищати Украну вд росйсько-терористичних вйськ. За сюжетом, 2014-го у розпал гбридно вйни Рос проти Украни, нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Смерть у вишиванц.
“Це було звичайне життя. – Якою реакця на фльм, читате вдгуки в соцмережах? Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. Якби у мене була така можливсть, то змусила б кожного укранця подивитися цю стрчку. Фльм чудовий! Цкавий, сучасний. Щиро дякую за професйнсть всй творчй команд, представники яко були сьогодн разом з нами у кнозал. А зараз вигляда так, нбито Украна вою з якимись невдомими бойовиками, з кимось там вою, а три миротворц кажуть: давайте це припинимо. Ви що, пропонуте мен смятися з вйни?! У трейлер кнострчки заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу.
Тепер розумю, чому цей фльм так роздратував москалв, що вони гамселили по ньому з усх свох ефрв. Це суцльний безпосереднй стьоб над всма хнми скрпами. вже одне виправдову появу подбних комедй в укранському кнопростор.