Але от з журналстки я смялась найбльше, як би це не звучало грко. У ролях - Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк. Але тльки сепарськ канали: новорося т-в, рася двадцать чтир теде. Пд час планування вигадливо маркетингово кампан, що вдповдала гротесковй комедйнй природ стрчки, виробники Наших котикв середньо-оптимстично передбачали, що аудиторя фльму у кнотеатрах складе близько 300 тисяч осб. Н, я не вважаю, що реч, з яких не можна смятися. Кноповсть “Наш Котики” незабаром з’явиться в укранських книгарнях. Наш котики — це нша сторя. – Н, я не боюсь цього.
Паралельно показують под в окупованому Донецьку, де серед геров - один з лдерв проросйських сепаратиств Павло Губарв та помчник росйського президента Владислав Сурков. Прокатник фльму - компаня B&H film distribution. Вс подробиц згодом Слухайте ваших користувачв. Командире, та не переживай ти так, зараз обженемо, – каже Мачмонт. Але бльшсть з них — це пафосн пропагандистськ фльми, т ж Кборги. У центр сюжету – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як у 2014-му, в розпал вйни Рос проти Украни, дуть добровольцями на Схд. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять. Тепер розумю, чому цей фльм так роздратував москалв, що вони гамселили по ньому з усх свох ефрв. Вам буде весело пд час перегляду сумно псля фналу, адже вйна ще трива люди там гинуть.
Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО. Бо ми або по 50 гривень скидалися, щоби купити комусь бронежилет, чи ми сам хали на фронт навчали тактично медицини, чи ми дивилися слдкували за всм по телебаченню, кожен з нас розум, як воно було. Нову вйськову екшн-комедю зняв режисер Володимир Тихий, вн вдомий за фльмом "Тамничий острв" (2008). До реч, сценарй стрчки засновано на реальних сторях з вйни. На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн “Ч/Ленн” та “Мочи Манту”.
А з приводу акторства, справжн актори нколи не вдрзняють свою професю вд життя. Звичайно, як актор я теж став ншим, бльш досвдченим.