Касов збори стрчки склали майже 3,5 млн грн. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. У фльм Наш котики знялися актори Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька та нш. – натхненно виголосила кореспондентка. Бо ж незламн захисники Туалету таки замочують ворогв по-чорному.
Тривалсть: 100 хв. Для порвняння, нш фльми про вйну на Донбас (жоден з них не був комедю) збрали: ловайськ 2014. Грн, що сидв поруч Професора, засмявся. Читайте також: Чому варто пти на Мо думки тих Цим людям дали те, що було, а було тод трохи. Так було в добробатах в Правому сектор. Не може бути такого. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. Наши котики. Бо ж саме народжен в горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту.
Саме завдяки таким людям наша крана дос сну. Ця вйна продовжу бути гбридною, тобто вона сну лише для певно частини суспльства, бо величезна кльксть людей намагаться вдсторонитися вд нформац про не. Телефону. Кошторис фльму склав 25,7 млн грн, з них 12,8 — державне фнансування. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для "тепло зустрч". У традиц вйськово комед ц стандарти здебльшого радянськ. х визначають на позицю, до яко нхто з нших побратимв не ставиться серйозно. Цкаво, що Тамного щоденника Симона Петлюри Шляхетних Волоцюг, у яких грав сам актор, вн дивитися не радить. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч!За останн роки фльми, присвячен вйськовим подям на Донбас, стрмко займають гдне мсце в укранському кно.
2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Тод нашу Батьквщину захищали хто попало – актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Одним словом – добровольц. Цим людям дали те, що було, а було тод небагато... Особливо в порвнянн з озброними до зубв "сусдами". Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися – наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн.