Сам Петро 2 роки служив у будвельному батальйон радянсько арм, проте, каже, особливостям вонно атмосфери його та нших акторв навчав виконавець головно рол у фльм Дмитро Тубольцев:
З нагоди виходу фльму, 15 цкавих фактв: А ще додамо геймфкацю, рзн гров винагороди та елемент змагання. Продюсувати перше комедйне кно про вйну взялася екс-мнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун. А стрмк переходи вд серйозного до смшного тримають х у напруз впродовж усього фльму. За сценарм фльму у 2020 роц було написано книгу у видавництв Фоло. Прем’ра стрчки вдбудеться 30 счня 2020 року. дть у сраку! Повна назва – Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану (привт Стенл Кубрику).
Тут треба дивитись)) Бо все одно найбльше комчних ситуацй вдбуваться з ними. Режисер вдзняв три епзоди по 15 хвилин та виклав х на YouTube, але згодом зрозумв, що сторй вистачить на повнометражне кно. Поки наш Президент намагаться пти на примирення та “згладити” кути, творц “Наших котикв” навть не думають про помрковансть – така х смливсть захоплю. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…", - йдеться на офцйнй сторнц фльму. я одразу ввмкнув такий режим жартв. З кузова зстрибу Лто й бжить за каскою метрв десять, пдйма й повертаться назад. В центр сюжету – дол та стор добровольцв Лта (Дмитро Тубольцев), Професора (Петро Микитюк), Грна (Станслав Бжезнський). Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Блндаж – трагкомчна розповдь про пригоди бйцв АТО, створена за мотивами сценарю фльму.
Це перша неполткоректна комедя про вйну в стор укранського кнематографа. – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. Молодий продавець квтв, якого не поважа батько-вйськовий, пристаркуватий чоловк з слабким серцем, недалекоглядний актор-аматор. Ольга Тургенева та гнат Зайцев, котр намалювали усх котв, що ви бачите на сайт; Бюджет: ? 40 414 999 Завдяки робот режисера сценариста Володимира Тихого, особисто я зрозумв, проти чого ми воюмо. Насамперед досить серйозних, часом навть трагчних художнх стрчок. in. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера-молодший