Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку.
Тльки тод можна зрозумти, до чого стьоб над тими, хто чека звання Героя Украни за пару пострлв та робить селф на фон танкв. Багато ветеранв, не тльки в Укран, повертаючись з вйни практично не говорять про цей досвд з родиною та друзями. До реч, по ТБ теж покажуть. Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Допоможе героям вистояти досвдчений доброволець з позивним Тренер, котрий постйно вжива футбольн аналог. Прем'ра в Укран: 30. За пдсумками першого вкенду кнопрокату (фльм стартував 30 счня) укранську неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану (на головному фото) подивилися понад 35 тис. глядачв. Смерть – страшна настльки, що смятися з не якось не випада… Кстлява, мж ншим, у фльм зображена аж надто реалстично (респект постпродакшену!). Неполткоректний комедйний екшен вриваться на велик екрани! 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Окрм того, це ще й двий спосб повертати людей на сайт.
Н, пацани це якийсь жарт. Також на мсц можна буде посплкуватися з творчою групою фльму Зважаючи на досвд, вона оцню розвиток укранського кно позитивно: “За останн 5 рокв, гадаю, наше кно дуже покращилося. Читайте: Барб, яка тоне у смтт: у Кив презентували пародю на фльм жахв Радсть, смуток, гордсть, злсть, здивування – це лише невеличка палтра емоцй, котр може вам подарувати ця картина. Творц фльму визначили його жанр як "неполткоректний комедйний екшн". Вони хочуть дивитися втчизняне кно, але м не подобаться, що пд цим соусом м можуть втюхати неяксний продукт. Наш котики увйшли до найбльш очкуваних фльмв 2019 року.
Мен сподобалася бабця внучка. Блндаж" вже представлен в стц книжкових супермаркетв "Буква", магазин "БЛОКПОСТ 1" на вул. Припаркували технку у рчц пд Чернговом. Написали “донбаський блатняк”. Якого нхто не очкував, який зупинив цей залзний план захоплення Украни з боку Рос. Тод вже мен прийшла дея, як можна розширити цей пдхд та змусити його працювати день у день.
Хтось буде його обожнювати, а хтось ненавидти (щодо любителв руського миру – це взагал гарантовано).