“У нас так сталось, що ми не збрались, як творча група, яка стала товаришувати пд час зйомок – спочатку ми ус дружили у житт, а потм домовились зняти гарне кно. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто.
Володимир Сердюк Вже псля перегляду оприлюдненого у листопад трейлеру, ста зрозумло, що цей дйсно незвичний та неполткоректний фльм варто подивитися всм. А разом з ними хн рдн, близьк, знайом. Якою дорогою, на вашу думку, ма йти укранський кнематограф, щоб наше ветеранське кно було не тльки герочним, а й дотепним? Чого браку держав, щоб фнансувати створення таких стрчок? Йдть! Тому що дея — грандозна.
Ця мова вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми”, - говорить режисер. Пов'язу хнй блндаж з зовншнм свтом футбольний тренер Пенальт, втлений непрофесйним актором Дмитром Хом'яком ("Припутн"). В цьому фльм дуже вдало збалансован позитив та драма, реальнсть та гротеск. нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Бо гумор – це те, що ми неодноразово бачили у кно про вйну рзних рокв (з останнх можна згадати серали Bluestone 42 та Catch 22), це те, що сну у реальному житт, це то, що в книгах тих, хто пройшов цю вйну (Пхота 1-3 Мартна Бреста, Грязь Хак Сергя Сергйовича (Сайгон), Слово про вйну 1-3 (збрка оповдань пд редакцю Василя Пддубного), це (не в останню чергу) те, що допомогло нам встояти у 2014-му. За кожну розшифровану декларацю ми купували одну мандаринку для вйськових шпиталв.
Змнити ситуацю можна тльки завдяки напруженй боротьб. Ви можете пдтримати нас, а ми зможемо продовжити розповдати, що насправд вдбуваться. Вд початку кнопрокату 1 счня 2020 року касов збори картини склали 9,5 млн грн. – Я навть не очкував, що так люди смятимуться. Вн же написав сценарй "Наших котикв". На двор 2020-й рк, в Укран чимало майстрв CGI, тож краще було напирати не на кльксть ефектв, а на хню яксть.
Очевидно, що рзн типи завдань вимагають рзного обсягу часу вд волонтера, а вдповдно — рзно винагороди. Окрм того, для заохочення або прискорення виконання якогось з завдань було б непогано мати можливсть ще й варювати винагороду для рзних батчв. Сама винагорода, яку ми ввели, складаться з двох компонентв — балв та грово валюти, котра врешт-решт конвертуться в реальну.