– Так. Вйну – вйною, ворога – ворогом, а Путна – х..лом. Вйна – це вйна. Не можна делкатно воювати: Дозвольте, я вас застрелю, пане ворог. Не може бути такого. Лежать, стоять!. Чим жорсткше ти з ворогом, тим вн тебе бльше боться. Ми неполткоректн, тому що ми чесн. Ми не можемо бути толерантн – нас вбивають.
Якби у мене була така можливсть, то змусила б кожного укранця подивитися цю стрчку. На великих екранах стрчка з’явилася 30 счня. Бюджет Наших котикв становить 42 млн грн. А також – новий погляд на нашу вйну нова зброя в деологчному протистоянн "Саме народжен у горнил протистояння агресору, сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Труни над величезним натовпом. Йдеться про комедю "Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вонного стану". На ветеранському показ один з вйськових сказав: Т, хто бачив вйну, нколи не будуть полткоректними.
Так, мабуть, Наш котики — не бездоганн як художнй фльм чи як комедя. Тихий зазначив, що використання гумору пд час вйни необхдне, не тльки самими бйцями, а й взагал усм суспльством. Голос Дикого вв дал: Звичайно, це здебльшого невзуалзован реч. Бо ж незламн захисники Туалету таки замочують ворогв по-чорному. Геть врю, що хлопц там не втрачають гумору, доброго драйву й годн набудувати з перчинкою не тльки туалетв)) Дзвнок президента, наприклад. Крм того, його творчий здобуток мстить два повнометражних фльми – психологчний трилер Зелена кофта (2013) та мстичну горор драму Брама (2017).
Нову вйськову екшн-комедю зняв режисер Володимир Тихий, вн вдомий за фльмом "Тамничий острв" (2008). деальний обсяг — 3-10 хвилин на завдання. У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Зрозумло, що у новому проект ми не хотли обмежуватися тльки декларацями. – Так, форма була моя.
11. Клп до саундтреку Жовтий Скотч мстить реальн вдео з вйни. Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш). Вона гарно вдобража запальний дух кно також англйською мовою (адаптував врш Степан Пасчник з Британ).