“Це смхотерапя для кожного з нас. вйна, вона дал продовжуться, треба нагадати, що вона . А друге, коли ми здили на передову навчали тактично медицини, ми сплкувалися з “нашими котиками” з волонтерами. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. Як казали ветерани пд час ветеранського показу, вони без цього би збожеволли, бо гумор потрбен, щоби зняти стрес щоби смятися з нашого ворога смятися смерт в обличчя... Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун.
Туалет! Ви, що там поснули? ДетальншеКноповсть Наш котики — це трагкомчна розповдь про пригоди бйцв АТО, створена за мотивами сценарю однойменного фльму режисера Володимира Тихого, який вн написав у спвавторств з Валерм Пузком. Ззнаться: вони не були заряджен. Володимир Тихий при написанн сценарю багато сплкувався з бйцями. У зйомках фльму брали участь:[4]
Фльми й сералиЖанр: Комедя Нову вйськову екшн-комедю зняв режисер Володимир Тихий, вн вдомий за фльмом "Тамничий острв" (2008). нш ж побачать нших, це тшить, бо нас багато! ЧИТАЙТЕ: ВИДЕО. В росйських меда вже звинуватили "Наших котикв" у тому, що вн розпалю ворожнечу. В середньому на один екран було продано 161 квиток (близько 40 квиткв на екран на день). — Плюс, плюс. Чулася не театрально, мж ншим.
ПРАВИЛЬНО! не проти я псн “Пливе кача” - бйц навть в смшному кно мають право спвати. Вд початку кнопрокату 16 счня 2020 року Вддану подивилось майже 70 тис. Для цивльних нколи це може бути справжнм розривом шаблону, але життя на фронт не зупиняться. — Та ти гониш. Перший трейлер фльму з'явився 1 жовтня 2019 року,[28] другий — 22 листопада, прокатником фльму став B&H, релз стрчки пройшов 30 счня 2020 року[29].
Головний герой — доброволець Лто. Його зграв актор Дмитро Тубольцев. У 2014 роц вн пшов добровольцем на Донбас воював у склад укранського корпусу Правий сектор.