Перший рк вйни з Росю. Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО.
Фльм отримав 239,5 очок вд експертв УКФ. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на схд. Режисер, та за сумсництвом сценарист Наших котикв Володимир Тихий одним з спвзасновникв творчого об’днання BABYLON`13 та творцем таких документальних стрчок як вромайдан. Цкаво, що психологчне самосприйняття наших добровольчих батальйонв у багатьох випадках подбне до того, яке було в персонажв давньо Еллади. Потреба у герозац та пафос не поднеться нде та буде завжди витребуваною.
Спершу виникла дея створити у рамках Babylon'13 невеличкий серал з коротких серй назвати його Блндаж. "Бльшсть фльмв про вйну - вони яксь пафосн. Мали дв групи: умовно “патроти”, як регулярно ходять на укранське кно, та “любител fun”. Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року”, - деться в повдомленн. Текст написав — Михайло Кукуюк, виконання — Бориса Георгвського. Також фльм нагаду, що вйна все ще трива".
Ходмо, розповм, що тут до чого. До того ж вони показують непоган касов збори. Прем’ра: 30 счня 2020 Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм з’являться ближче до кнця, але вдгра дуже важливу роль Тому коли людям кажеш, що буде кно, де ми покажемо правду про наше життя, вони вдповдають: Н, не треба, не треба! Не хочу. Окей, це був цкавий досвд, але Новий рк бува раз на рк, а робота кожен день. На двор 2020-й рк, в Укран чимало майстрв CGI, тож краще було напирати не на кльксть ефектв, а на хню яксть. Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму.
Наш котики – це скорочена назва комед. вимовити простше ще легше запам’ятати. Бо зробити це з повною версю складнше, адже звучить вона так: Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. саме ця фраза лакончно дуже точно переповда сюжет стрчки.