Кино, которое я ждал на экранах ещё 5 лет назад. С чёткими и понятными ориентирами, героями и врагами, сочувствующими и предателями.
Дал теж буде весело. Автор сценарю режисер-постановник – Володимир Тихий. В прокат вийшла наша перша комедя про вйну на Сход, якщо не вважати такою Позивний Бандерас. Для чого? Гумор – такий же нструмент пропаганди, як фейков новини. Тримай! Старий бере . Зараз на час – виграти вйну.
Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). Одним з продюсерв фльму стала Уляна Супрун, екс-виконувачка обов'язкв мнстра охорони здоров'я Украни, яка подлилася цкавим фактом фнансування зйомок картини. in. Пдводячи пдсумок цього комедйного екшену можу сказати про те, що режисери в першу чергу прагнули пдняти актуальн проблеми трансляц росйських телеканалв на позицях укранських вйськових, проблеми в особистих стосунках тих, хто пшов на вйну. Згадати 2014 рк, не дати затерти його, т под, бо це був рк нацонально-визвольно де. Перед кастингом Володимир Тихий давав мен сценарй, я правив реплки. Сам завдання завантажуються у систему вигляд батчв — набору довльного розмру, зазвичай у 200-300 завдань.
Пд кнець дрмота пройшла. Творц фльму за допомогою технолог deepfake перетворили головних геров укрансько комед “Наш котики” на акторв з кновсесвту Marvel. За словами режисера, вони на передовй перебувають в постйному емоцйному напруженн, тож рятуються гумором. Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Автор сценарю режисер-постановник - Володимир Тихий. За словами колишньо в. – збуджено заверещала кореспондентка. У Харков – допрем’рний показ гротескно комед про вйськов д на Донбас.
Наш котики. Фльм в я якому смх крзь сльози. Гумор мовою яку потрбно розумти щоб смятися. Це не американська комедя на зразок "Голого пстолету". Це нше, наше. Що бере тих хто зна, хто розум. Дякую!