Феричний та несподваний початок обця багато фантасмагор та стьобу, проте дал сюжет ста бльш-менш реалстичним, а фнал стрчки переносить у сьогодення, в байдуж реал мирних мст. Сидв кипв. Прокат картини трива. На фронт пшли добровольцями четверо чоловкв – нженер, актор, футбольний тренер Вже на позицях до них приднуться журналстка, яка ма виконувати на Сход секретне завдання. Бойовики в позах Рембо завмирають. Фльм отримав 239,5 очок вд експертв УКФ. Повна назва – Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану (привт Стенл Кубрику). Мотор реве. Прихильники цього мру хочуть знищити хохлв за дю влкого русского народа.
ua фильмы уже не будут в качестве CAMRip. Крм того, гумор на вйн — це ще лки вд зневри та страху. Актори, що зграли ворожих персонажв, також неперевершен, впоралися з довол непростим завданням, адже не тамниця, що поганих грати важче. Редакця Першого виршила переврити, як м це вдалося. Блндаж – трагкомчна розповдь про пригоди бйцв АТО, створена за мотивами сценарю фльму. Тим не менш, у них збергаться певний бозапас, який зацкавив сепарв. Особливо якщо вам до вподоби дещо трешевий часом абсурдний гумор у стил Безславних виродкв Квентна Тарантно (одразу чесно визнамо, що до Виродкв наш Котики все ж не дотягнули, але навряд чи й варто цього очкувати вд молодого кнематографу новтньо Украни). Чесно ззнаюсь, жанр укрансько вонно комед - не для мене. Щодо незвичного жанру, то вказуться, що саме гумор допомага людин бути свдомою.
“Сьогодн старту продаж квиткв на Наших Котикв по всй кран! Запитуйте у кнотеатрах ваших мст квитки на “Наш Котики” та плануйте похд у кно з 30 счня. Ви що, пропонуте мен смятися з вйни?! Безусловным лидером среди таких кинотеатров является ресурс EX. от саме завдяки гумору цей процес можна розпочинати”, - додав вн. Смшн жарти про серйозн реч. З кузова зстрибу Лто й бжить за каскою метрв десять, пдйма й повертаться назад. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Де знмали, як , можливо, були яксь цкав стор на знмальному майданчику?