А деяк з першого погляду комчн ситуац насправд вдсилають до цлком серйозних проблем, як, наприклад, трансляця росйських телеканалв на позицях укранських вйськових, чи проблеми в особистих стосунках тих, хто пшов на вйну.
Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Наш котики (Котик з палаючими очима або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану – попередня назва стрчки – ред. художня мова, яку ми використовумо у цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Все? – запиту Мачмонт. Сам творц стрчки називають його патротичною неполткоректною комедю й обцяють легкий комедйний треш про под в район АТО. Одним з продюсерв фльму стала Уляна Супрун, екс-виконувачка обов'язкв мнстра охорони здоров'я Украни, яка подлилася цкавим фактом фнансування зйомок картини.
Лту це не подобалось. Особливо, якщо врахувати, що серед дючих осб фльму Смерть. У проморолику, який шириться у мереж, за допомогою комп'ютерно графки додали обличчя вдомих голвудських зрок. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Бо ж саме народжен у горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Автор сценарю режисер-постановник: Володимир Тихий. На ваш питання завжди вдповмо тут. Наш котики (Котик з палаючими очима або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану – попередня назва стрчки – ред. Пргатовлсь! – кричить вн.
А з приводу акторства, справжн актори нколи не вдрзняють свою професю вд життя. Соцальний, культурний запит, бажання побачити себе справжнми нщо не може вбити, бо це здоровий момент. Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Якраз котики почали ритмчно працювати лопатами засипати тла вбитих ними росйських спецназвцв у ям. – У Луганську ми були тод, коли грали там вистави. Ось: пропущен отриман набран номери Натисла останн. Виявилось: просто перенесли в нше мсце.
Под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на фронт. Нхто з них не уявля, що саме вони вдграють ключову роль у цй вйн.