Крм того, гумор на вйн — це ще лки вд зневри та страху. Смх над ворогом, смх в обличчя смерт — це свого роду терапя, яка допомага, а не заважа на вйн, що пдтверджують ветерани.
прем'ра вдбулася зовсм недавно – 30 счня. Фльм створються за пдтримки Укранського культурного фонду. Так, Дмитро Тубольцев до початку вйни був актором одного з столичних театрв. А в мирному житт все намшано, небезпека всюди. Як повдомлялося ранше, Джамала презентувала клп на псню "Цна правди" до однойменного фльму про Голодомор. Уже те, що у фльм звучить псня Пливе кача викликало обурення деяких глядачв на допрем’рному показ у Львов. Росйськ ж пропагандисти вже назвали це кно срамом, хоча бачили лише трейлер. Рол у фльм заграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк.
Все? – запиту Мачмонт. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. Наш котики – це герочний фльм, який возвеличу укранських вйськових, змальову х супергероями, як можуть голими руками побити озброних до зубв супротивникв. Треба ж знати, на чий бк ставати у цих потенцйних дискусях Наш котики у сатиричнй форм розповдають сторю саме про перший рк, точнше, про перш мсяц вйни, коли фронт тримали добровольц. Але я б до нього, як до комед не ставилася, так само, як до Мо думки тих. Знову таки, настрй того ж Блндажу здаться мен бльш вдалим. “Вони – наш геро, як кожного вдстоювали те, щоби ми могли спокйно жити у наших мстах”, – дода Уляна. Як на мене – картина вдалася, вона гдна того, щоб стояти на поличц поруч з Кборгами Ахтема Сетаблава .
Головн геро – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. За словами колишньо в. Автори проходяться по усх наболлих та найбльш обговорюваних темах: тут жартують з приводу Мнських угод, мови ненавист, стосункв ЗСУ та мсцевого населення. моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух. Ус ризикують постраждати вд корупц або вд насильства, невже пореготати — це все, що ми можемо вдяти?
Наш котики – це перший укранський фльм у якому вйну показують з комчно сторони. Пан Петро вважа, що якби вйськов не смялися не жартували на вйн, вони б там просто не вижили: