“Вс розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не вистача. от саме завдяки гумору цей процес можна розпочинати”, - додав вн.
Як кажуть автори, вн досить "чорний" стосовно супротивника, "добрий" при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них. Найвдомш документальн повнометражн фльми режисера — вромайдан. Наше мсто росте, цкаво, чи доросте воно колись до Ужгорода?, – йдеться у повдомленн на сторнц фльму у Facebook. А тут йдеться про вйну. 30 счня в укранський прокат вийшла вонна комедя “Наш Котики” режисера Володимира Тихого. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. в знмально групи була низка аргументв, аби переконати нвесторв.
Читайте також: Михайло Бриних: ловайськ 2014. Нхто з них не уявля, що саме вони зграють ключову роль у цй вйн. Марко теж закнчив Академю фльму в Нью-Йорку, зацкавився почав спвпрацювати з ним. Кастинг: Вкторя Нестеренко. Тут Путн, навть Кремль пала. Зруйнувався стереотип про укранця як гречкося, який нколи не пде захищати Батьквщину, а якщо й пде, то за першо нагоди втече. Як грають актори, чи доречний зараз такий жанр якою драматургя — традицйно дляться своми особистими думками наш журналсти з Громадське.
вн – як в нашй патротично-неполткоректнй комед – пшов добровольцем на фронт. Вона гарно працю у рзних закликах до користувача: будь котиком, допомагай, вддай котикв добрим людям на добр справи тощо. Смх не лише продовжу життя – вн ще й допомага знайти вихд у, здавалося б, безвихдних ситуацях. Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював. У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк тощо. Тихий розповв, що у фльм Наш котики багато неполткоректних речей, багато ексцентрики та дуже багато гумору. Вн подякував творчй команд за кно, зроблене дотепно, дбайливо з любов’ю.
Нагадамо, за сюжетом под фльму розгортаються у 2014 роц на початку вйни. Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. За основу взяли реальн розповд бйцв добробатв та ЗСУ.