Ходмо, розповм, що тут до чого. Дикий Професор пшли углиб блндажа.
Сеанси на цей фльм вони ставлять у незручний час — наприклад, тльки один сеанс, до того ж зранку. Результати плани Коли буде така можливсть — обов’язково повдомимо. Фльм нби нагадував глядачу, що вйна не зникла. далеко, не ус. Ми знмали пд Кивом, на полгон, де мототрек. Звукорежисер: Михайло Закутський Бо ж саме народжен в горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Сама же подписка обойдётся приблизительно в $1/мес.
Редакця Першого виршила переврити, як м це вдалося. – Скльки пробули на вйн? Грн скептично глянув на Дикого, натомсть Лто зввся, мов за командою. це лише один з десяткв вдалих жартв у фльм Наш котики. У центр сюжету – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як у 2014-му, в розпал вйни Рос проти Украни, дуть добровольцями на Схд. Тож мамо, насправд, комедю абсурду з гарними далогами та гегами, але сумбурним сюжетом надто вже карикатурним зображенням багатьох персонажв. Тривалсть: 100 хв. Лише це – вже привд його подивитись. Допрем’рний показ У манер сплкування та поведнц вгадуться армйський вишкл.
Теплим таким, щирим, нестримним. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Колаборант Гоша з смартфоном у руц вибира вдалу позицю для фото. Ус перелчен вище фльми зразками дуже яксного авторського кно та, без сумнву, вдалими дебютами. Правда, на ex. Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона). Втм, нчого такого неполткоректного в цьому нема. Головн рол у стрчц виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Сантаря!
– Якою реакця на фльм, читате вдгуки в соцмережах?