Для мене основний плюс — стьоб не перевалював на сторону ура-патротизму, крм Кремля, що пала. Коли я дивилася Кборгв, то мен було дуже некомфортно. На котиках дискомфорт був вд графки, акторсько гри, але вдчуття значно кращ.
Головну роль зграв актор-ветеран бойових дй Дмитро Тубольцев (позивний Лто), який виконав роль батька у Брам, а Капелан Ярослав Федорчук — Вовчика. Але цього не сталося й жоден з укранських телеканалв не зацкавився. А ще продюсерами цього фльму Степан Бандера (внук того самого Степана Бандери) Уляна Супрун з чоловком Марком. Прем’ра стрчки вдбудеться 30 счня 2020 року. Комедя АТО. Фльм створються за пдтримки Укранського культурного фонду. “Актори у фльм насправд вдображають правдивих людей, як воювали на Сход Украни, а згодом передали сво стор, чи анекдоти. В цьому фльм дуже вдало збалансован позитив та драма, реальнсть та гротеск.
Одному з “котикв” вдмовили в двох нших ролях. Зазвичай ми не знамо хнх мен. Навть позивний соб вибрав Грн. На хню думку, це неполткоректна патротична комедя. Як от в одному з епзодв новобранець телефону татов пдставля телефон ближче до вкна, щоб чутно було пострли. А наступного дня той же персонаж мр про нагороду вд президента, яку неодмнно отрима в Марнському палац. Як ззнаться у розмов з BBC News Украна режисер Володимир Тихий, критикам справд важко сприйняти гумористичний дух фльму про вйну на Донбас: "Це розрив шаблону". Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював. Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам
Тож мерщй до кнозалв – смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, – закликав Петро Порошенко. Читайте також:Стрчка дохала до Днпра. Вона як елемент жартв була притаманна тому ж таки радянському суспльству, таким чином приймали, робили природною, з не смялися. А сторя про бронежилет та рму Втовську вдбувалася з ним насправд. нш ж побачать нших, це тшить, бо нас багато! Студ Бедлам, Директоря Кно, Банесто, Babylon’13 Ми цнумо ваш час, тому надсилатимемо лише т матерали, як справд варт вашо уваги. Продюсери - Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун.
Несподваним довгожителем кноекранв дитячу казку Пекельна хоругва, або Рздво козацьке Михайла Кострова. Вона перебува у прокат уже понад мсяць. За пдсумками п’ятого вкенду кнопрокату подивилися 2 тис. глядачв. Касов збори стрчки склали майже 157 тис. грн.