З 30 счня в укранських кнотеатрах вдбудеться прем’ра незвичайного укранського фльму. – натхненно виголосила кореспондентка. Шашки, шахи, монополя, мнбльярд. Що? Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року”, - деться в повдомленн. Чорн вуса додають серйозност. Але стандарти Олю пдвели.
Одним з продюсерв фльму стала Уляна Супрун, екс-виконувачка обов'язкв мнстра охорони здоров'я Украни, яка подлилася цкавим фактом фнансування зйомок картини. Дикий усмхнувся: Ми смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю. У проморолику, який шириться у мереж, за допомогою комп'ютерно графки додали обличчя вдомих голвудських зрок. Також зазначаться, що у Львов вже розкупили вс квитки у першу залу на допрем’рний показ фльму. “Ми знамо Володимира з самого початку, вдколи прийшли на Майдан. Як майже весь свй контент виробляють росйською для Рос. Стрчка ма свого глядача. В основу сюжету покладено реальн стор, розказан добровольцями та бйцями ЗСУ.
На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у дючих частинах, так в “запас”, вже у цивльному житт. Чого тльки варте зображення Рос русского мира. Читайте та приходьте у кно пдтримати Наших Котикв! Кожен перегляд фльму — плюс до вашого психчного здоров’я та добрячий копняк "русскому мру" Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Дивлячись нову укранську комедю, хотлось смятись з солдатв-новачкв, яким всм театром збирали на спорядження, а виявилось, що на вйн комусь треба туалети стерегти, а не лише подвиги робити, з недолугих сепарв, як виловлюють тло свого генерала з канави, з журналстки, яка готова брати коментар у терориств, бо ж треба збалансована картина.
Кайф. Чстий кайф, – Губарв потер руки. – За работу Катнька, за работу.