Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. Глядацький нтерес змусив кнотеатри переглянути прокатн плани. Бо гумор — це найкращ лки проти того жаху та бди, що несе вйна. Дикий усмхнувся: Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч!
У блндаж заходить Пенальт й Мачмонт. У вкнах видно людськ фгури. Тобто, таке кно ви повинн побачити особисто. В нтерв’ю “каналу 24 “ актори Дмитро Хом’як Дмитро Тубольцев розповли, що у фльм багато подй, як написан з реальних сторй. багато нших працвникв ще тисяч волонтерв. Початково творц фльму планували, що вн вийде в укранських прокат у листопад 2019 року. Тому в Укран складно жартувати не лише про вйну, а й про будь-як нш реч, що виходять за меж тематики радянського гумору. Серед ворогв також цкав акторськ роботи.
Павани-гамадрили, наркоман Губарев, кадирвц, Путн в матрьошц, черепи в зницях, мовчазний полковник Говорухн — ус образи антагонств демонзован та дуже карикатурн. – У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. Графка, звичайно, так соб, але настрй сцена зада непогано. От серйозно, я весь час вдчувала напруження. До реч, дуже раджу подивитися цей фльм. Для мене основний плюс — стьоб не перевалював на сторону ура-патротизму, крм Кремля, що пала. Чого лиш варта сцена з Путним та палаючим Кремлем – не стльки кумедна (хоч я посмхався), скльки крута в контекст сьогодення. Мало того, сидиш хвилюшся за дол екранних персонажв, немов за реальних людей! Например, в прошлом году суд США, выставил штраф в размере $1,9 млн.
Наприкнц кносеансу сталося таке, чого я ще нколи не бачив (може ще мало живу) — як на екран побгли титри, ус глядач пдвелися, навть пдйшли до дверей, але не вийшли. стояли там, немов зачарован, аж поки титри не закнчилися. Бо заключн титри йшли лише на чверт екрану. А на нших чотирьох чвертях екрану свтилися кадри реальних людей, без бою, без напруги — але то були документальн кадри наших людей, вони нам усм були дорогими — бо то були Наш котики…