Кнотеатральний релз стрчки запланований на 30 счня 2020 рок.
Всм ншим – дуже раджу. Власне, офцйно вона (не менш романтично) називаться Капустина, на туалетну назву захисники нбито ображаються… Але нчого не поробиш: найцнншим здобутком цього мнатюрного опорника таки вн – визнаний найкращим у всй зон АТО клозет типу очко. Але як сатирична, деологчна зброя в боротьб з окупантом, вона та й подбн стрчки дуже потрбн нашому суспльству. У блндаж заходить Пенальт й Мачмонт. А його стрчка Брама довела, що й до комед Володимир здатний. Например, в прошлом году суд США, выставил штраф в размере $1,9 млн.
Мен фльм сподобався. Я б спрямував вс зусилля науки, щоб можна було його вбивати й знову оживляти. Вона гарно працю у рзних закликах до користувача: будь котиком, допомагай, вддай котикв добрим людям на добр справи тощо. От тльки не ранше, нж за пв року. Оскльки ти в прикордонному стан – на меж життя й смерт, то найбльше думаш про двчат. Стй, стй! Куди це?
Неполткоректний фльм про любов до лопат в умовах проведення бойових дй на сход крани одразу ж виклика багато питань, серед яких найголовнше: чи взагал вартий вн уваги укранця? Глядацький нтерес змусив кнотеатри переглянути прокатн плани. “2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Це не американська комедя на зразок "Голого пстолету". х залучали одразу ж, тльки-но почалися птчинги, хоча й не завжди вони перемагали. Його зграв актор Дмитро Тубольцев.
Чесно ззнаюсь, жанр укрансько вонно комед - не для мене. Найскладнше було зрозумти специфчний моментами внутршнй серед атовцв волонтерв гумор. Скорше за все, я не потрапила у цльову аудиторю Наших котикв, але це не означа, що фльм не вартий уваги.