Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець. Марина Порошенко – продюсерка фльму Наш котики. Втм, дсталося у фльм не тльки Станко та Тодурову. Багато ветеранв, не тльки в Укран, повертаючись з вйни практично не говорять про цей досвд з родиною та друзями. За всма ознаками вн, звичайно, таким буде, але не стосуватиметься саме укрансько культури. Так, перше основне: туалет у гайку налво. Варто вдзначити, що один з акторв – Дмитро Тубольцев – доброволець учасник бойових дй. Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. У прокат виходять “Наш котики” — комедя про початок збройного протистояння на Сход. Наша зала не смялася на всю.
Чстий кайф, – Губарв потер руки. У блндаж господарював рум’яний вгодований боць Дикий. Ходть сюди, я вам покажу. Новини Донбасу, новини кно, Наш котики, трейлер, комедя2014 рк. Говорухн загадково посмхнувся. У фльм сцена вечрки росян та колаборантв, на якй би за логкою мала б грати росйська попса або Кобзон. Так ветерани вчаться говорити на складн теми через творчсть та жарти.
Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню Гуляй Донбас. Ось! – Дикий пдйшов до планшета, що висв на стн, – тут графк прибирання, – вн показав пальцем на екран. Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами Мен, як людин, яка мало що любить критикувати або взагал не любить, важко сказати, що фльм не сподобався. Мен фльм сподобався. Але пдхд у формат телебачення не оперу чимось творчим — беруться готов стандарти. Режисер фльму — Володимир Тихий, серед продюсерв — колишня в. Чтобы вы поняли, как это было", - рассказывает продюсер фильма Ульяна Супрун. хтозна, чим би обернулася для не спроба повнстю м вдповдати, якби не геройський… ба навть супергеройський вчинок Грна.
У листопад в широкий кнопрокат вийде патротична кнокомедя “Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану”.