Як показу досвд — з хорошими комедями в Укран не густо. А тут йдеться про вйну. Ми ж навть не мамо досвду як правильно про не говорити, а жартувати — взагал табу. Надто тонкий лд, бо це близько та боляче.
Вдколи ми запустили трейлери Наших Котикв на телебаченн, нас запитують – що ховаться за налпками? Приходьте в кно побачите Створюмо на х основ нов безкоштовн нструменти для журналств, активств та навть правоохоронних органв. Що провокативнш ц жарти, то вони краще працюють. Тож мерщй до кнозалв — смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, — закликав Петро Порошенко. Вйну – вйною, ворога – ворогом, а Путна – х.лом. Цкаво, що психологчне самосприйняття наших добровольчих батальйонв у багатьох випадках подбне до того, яке було в персонажв давньо Еллади. Що це: провокаця чи спроба змнити радянськ лекала? Фото: babylon 13Патротичний фльм Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану вийде у широкий кнопрокат уже в листопад цього року. Наступного тижня, 30 счня, на екранах укранських кнотеатрв розпочнеться трансляця комед про украно–росйську вйну на Донбас Наш котики. Вн спостергав за дями Губарва та кореспондентки на монтор у власному кабнет.
Под фльму розгортаються у 2014 роц в розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Феричний та несподваний початок обця багато фантасмагор та стьобу, проте дал сюжет ста бльш-менш реалстичним, а фнал стрчки переносить у сьогодення, в байдуж реал мирних мст. Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Оригнальна назва Його зграв актор Дмитро Тубольцев. Один з солдатв запиту: Чому ж вн нам не розповдав?. глядачв, касов збори картини перевищили 6 млн грн.
Наша зала не смялася на всю. Саме його ми й виршили розбудовувати для нового проекту, м’я котрому ще треба було вигадати. Що стосуться прац над фльмом, в якому задяно бльше 600 осб, то сценарй Володимир Тихий писав пвроку (2017), зйомки тривали три мсяц (2018—2019), а постпродакшн — 14 мсяцв. Дмитро Тубольцев, виконавець головно рол Ну що вам сказати? Ну так, комедя така соб. принс один з учасникв знмально групи. Творц фльму виршили створити врусну рекламу й для промо-кампан зняли цлу серю вдеороликв з використанням deepfake та монтажу де показувалися зокрема нбито реакця на трейлер фльму росйських полтикв таких як от Володимир Жириновський у програм 60 хвилин росйського телеканалу Рося-1, нбито вдео з пдтримкою фльму вдомими голлвудськими акторами тощо.
На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в запас, вже у цивльному житт. А разом з ними хн рдн, близьк, знайом… Уся наша крана, – пдкреслю гор Савиченко.