З вкна кабнету колишньо облдержадмнстрац за всм цим спостергала кореспондентка телеканалу Россия 24.
Подивилися кно вже трич! Тепер дзналися, що ще й кноповсть “Наш Котики. Гумор часто допомага нам пережити темн часи та не зламатися, пояснити складн реч простою мовою, дестигматизувати окрем явища в суспльств. Фльм вийшов на 219 екранах (нараз найбльша кльксть екранв для укранського фльму у 2020 роц), повдомля сайт Бюро укрансько кножурналстики. А складний грим, над яким працювала художниця Катерина Струкова, накладали годинами. Згодом у червн 2019 року фльм — з тодшньою робочою назвою Котик з палаючими очима став переможцем птчингу Укранського культурного фонду (УКФ) на завершення виробництва фльму та промо-кампаню. Ти завжди, коли бачиш наших солдатв, телефонуш татов. Роздовбаний донецькими шляхами бойовий ЗЛок з армйським тюнингом та вдповдними номерами набрав непогану швидксть, постукуючи мотором пд капотом. ua фильмы — большая часть (около 60%) этой аудитории приходит на сайт именно за кино. Н, поврте, можуть бути сльози. Вот нкогда н догадатсь, как он йо називают.
Тод Марков вдалося залучити приватних нвесторв. Дикий усмхнувся: Стй, стй! Куди це? Серед головних акторв - колишнй реальний боць АТО, а серед продюсерв - ексмнстр охорони здоров'я Уляна Супрун. Неполткоректний комедйний екшн ма чимало пасхалок та чудов саундтреки. 2014–й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни.
Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор –– вибухова сумш для тепло зустрч! Лто, кого ти вже там закадрив? Лто повернувся до побратима. Ну, я – старший! – вдповв Професор. На одну з позицй фронту заступають на бойове чергування головн геро: нженер, актор продавець . Актори настльки майстерно грали, що я щиро спвчувала м. Працював на Студ 1+1, у кнокомпан Данапрс-фльм. Зрештою, це корисно бачити тим, кому вйна не на жарт болить. За окупантами, наприклад, вона приходить у вишиваночц.
"Наш Котики. Блндаж" вже представлен в стц книжкових супермаркетв "Буква", магазин "БЛОКПОСТ 1" на вул. Вершигори 1 (Кив, Лвий берег, Райдужний, початок Трощини), Книгарня #1 (Проспект Степана Бандери, 10-б - Кив), “Книгарня-кав'ярня” (Одеса, вулиця Катерининська, 77), а також у фрмових магазинах “Видавництво Фоло”. Згодом перелк книгарень буде розширюватися.