В ролях: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Беляв, вгеня Муц, Алла Соколова
Головн рол у фльм Наш котики зграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Бляв, вгеня Муц, Алла Соколова, Михайло фремов та нш. Режисер автор сценарю Володимир Тихий (Брама). — Та ти гониш. Навпаки, дуже сподобався. Читайте та приходьте у кно пдтримати Наших Котикв! Кожен перегляд фльму — плюс до вашого психчного здоров’я та добрячий копняк "русскому мру" Дмитро Чаплинський, тобто я; Та коли атовц подивилися цей серал, вони почали висилати Володимиру багато свох споминв, анекдотв.
Також розповмо вам про новинки, як виходять саме у лютому. “У нас велика кльксть глядачв, як перебувають у стан зацпенння щодо ситуац на сход Украни. Як актор я сприймаю все близько до серця – смерт хлопцв, сльози хнх матерв… Попереднй показ фльму вже вдбувся – його продемонстрували укранським ветеранам, як брали участь в АТО ООС. Це допомогло протестувати грову механку, знайти помилки, що не були покрит тестами, та збрати фдбек.
Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв. Автори проходяться по усх наболлих та найбльш обговорюваних темах: тут жартують з приводу Мнських угод, мови ненавист, стосункв ЗСУ та мсцевого населення. – Чому неполткоректна комедя? Бо ви називате вйну вйною? Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. А у тих, хто був там, змнена повнстю психка.
“2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, на територ майже не орнтуться. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога … Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор – вибухова сумш для “тепло зустрч”! ” – йдеться в опис до фльму.