сторя про укранських вйськових у блндаж нагаду невелике гальське село з фльмв про Астеркса та Обелкса, яке також протистоть постйним атакам ворогв. Хоча в сюжет непояснен чи невиршен сюжетн лн. Як-от Капелан, який взявся нзвдки, загрозливий росйський генерал чи сепаратист-вткач. Тим не менш, фльм справля неочкувано примне враження.
Повна назва фльму Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. На майданчику перед примщенням колишньо Донецько обласно держадмнстрац гамрно. Це велике пднесення, форма знаходження комфортного стану, що да змогу якось захищатися вд дуже травматичних речей, як вдбуваються в зон бойових дй: смерт, поранень, реальних бд мсцевого населення тощо. Хотлося б помилятися…У прокат зараз можна подивитись вдразу деклька укранських фльмв. Так, Ксеня бльш легковажна, але й бльш рвна щодо гумору. Пзнше, на етап постпродакшн, УКФ та ДержКно профнансували промоцю фльму. Хоч цей фльм забудуть досить швидко, його фнальн титри з документальними кадрами укранських вонв ми забувати не мамо права. Несподваним та непзнаваним поста на екран Дмитро Ярошенко, що зовсм недавно зграв роль Василя Стуса. Вони смються разом з друзями та насмхаються над ворогами.
Допрем’рний показ у Львов вдбувався у двох кнозалах одночасно. Я актор. Останн слова Путна перед смертю та палаючий Кремль, а ще безлч дотепних моментв: у Львов, 28 счня, вдбувся допрем’рний показ патротично неполткоректно комед “Наш Котики”. Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка “продюсером фльму”. Сам творц анонсують свй фльм як неполткоректний комедйний екшн про вйну.
Так х називали мж собою волонтери та вс, хто допомагав допомага нашй арм. Крм того, гумор на вйн — це ще лки вд зневри та страху. Чорновий монтаж (2014), Сильнше, нж зброя (2014) та Бранц (2016), а серед грових повнометражних стрчок — Зелена кофта (2013) та Брама (2017). Припаркували технку у рчц пд Чернговом. Фльм, в якому пала Кремль, просто не можна не дивитися, – впевнена Супрун. А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху. Ми знаходимо, систематизумо та вдкривамо дан. Ольга Мончук та кнокритики телеканалу Перший Юрй Ричук, Олена Лвцька, Юля Галецька, рина Васюхник, та Вта Сахнк. Над фльмом працювали бльше 600 людей.
Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало.