Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв. Цкаво те, що Уляна Супрун продюсувала цю стрчку разом з чоловком Марком.
– Ви не ботесь, що амплуа бйця-актора до вас приклеться? Т, хто просто любить комед, таких внутршнх терзань не мають, вони вльнш для тих комункативних моментв, як ми використовували в трейлерах Наших котикв. Вони одягнен в камуфляж. Екс info (телепрограма розслдувань Наш грош з Денисом Бгусом, юридична нцатива Тисни та н.
Колаборант Гоша з смартфоном у руц вибира вдалу позицю для фото. Тут наклейки ПТН-ПНХ, шеврони волонтерв-сто- матологв з Тризуб-Дентал, де на синьо-жовтому тл красувався блий зуб з гербом Украни, були конки та статуетки рзних казкових не дуже персонажв. Укранська мова з англйськими субтитрами Наш Котики / Lethal Kittens — фльм про супергеров, як живуть серед нас. Жоден з них не ма бойового досвду, але саме вони стають причиною провалу масштабно операц ворога – такий сюжет стрчки. Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун. А кошти на промокампаню видлив Укранський культурний фонд. Згодом до них приднуються Пенальт (футбольний тренер, по сумцниству – командир), Капелан (вйськовий капелан) та журналстка Оля (стандарти ББС, авжеж), а сама позиця ста досить важливою наш геро замсть того, щоби пдтримувати у чистот найкращий туалет у всьому АТО, змушен вдбивати танков атаки, та воювати с кадировцями та росйським спецназом, та стають особистими ворогами Владислава Суркова. Маршрутка швидко наближаться.
Оригнальна назва В ролях: Дмитро Тубoльцев, Станслав Бжезинський, Вра Климковецька, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Петро Микитюк, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко Вн також додав, що фльм показу те, що “ми нелегко ставимося до вйни, що ми цю вйну сприймамо такою, якою вона , залишамось людьми, як хочуть жити в мир. вдал жарти, дуже вдал, кумедн вдсилки до нших проектв чи реальност. Я ж говорив тоб. Взагал краудсорсинг працю, й працю прекрасно, якщо дотримуватися деклькох простих правил: Навть незважаючи на те, що у тому ж Слов’янську показ був не вечрнм.