Пдписуйтесь на наш Telegram. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять. Головн рол у стрчц виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Часто вйськов сам жартують про свй деформований гумор, хоча насправд вн нормальний — лише адаптований до реальност, в якй окопи, танки та кул. “Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим. Пенальт, все показав, все розказав, – звертаться до командира Дикий.
Головн рол в фльм виконали Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Михайло Кукуюк та нш. Це про под 2014 року, коли хлопц прийшли на вйну одними, а пшли ншими. Окей, це був цкавий досвд, але Новий рк бува раз на рк, а робота кожен день. До реч, сценарй стрчки засновано на реальних сторях з вйни. Телефону. Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти, - вважа ветеран Олексй Цимбалюк.
Так, мабуть, Наш котики — не бездоганн як художнй фльм чи як комедя. Лто знову грюка по кабн. Припаркували технку у рчц пд Чернговом. Коли вйськова машина звернула на рунтову до- рогу, що вела в лс, зникла за деревами, баба вдразу дстала з кишен мобльний телефон. Володимир Тихий розповв, що використання гумору пд час вйни необхдне, не лише самими бйцями, а й взагал всм суспльством. Деяк з них дйсно цлили в болюч мсця та змушували по-ншому поглянути на сучасну Украну, деяк просто халтурно експлуатували тему заради дешевого хайпу, а хтось навть потрапив у Канни та мало не дйшов до “Оскара” (пригадумо “Донбас” Лозниц та “Додому” Алва). Бо ж саме народжен у горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Автори говорять, що це сталося випадково: “Тваринка просто так втомилася вд знмань, що коли покликав господар, вона дала драпака”, – сказали вони.
Наш флагманський проект — Декларац. Це база декларацй чиновникв з пошуковою та аналтичною системами. У квтн 2018 сайт вдвдали майже 2 мльйони користувачв. А створений вн був наприкнц 2014-го, коли ми отримали величезну (як нам тод здавалося) кльксть вдсканованих декларацй доходв та статкв укранських високопосадовцв.