– Який головний меседж цього фльму? Що ма вдчувати глядач, коли виходить з зали псля перегляду?
Без рзниц, що в тй зал мал, стар. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Навть у счн цього року вже вийшло 5 укранських фльмв укранського виробництва”. А насправд стрчка не справджу очкування, дару цлсну сторю з зворушливими моментами та комчними ситуацями, хоч не без стьобу та численних гпербол. Щодо незвичного жанру, то вказуться, що саме гумор допомага людин бути свдомою. Автри книги – Володимир Тихий Валерй Пузк.
Однак, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Як м це вдаться? Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч ворога! Цитата. жарти вдал, а не надто. Кадр з фльму Крм того, саме смх, численн фотожаби, нтернет-меми та жарти допомогли укранцям, у тому числ й воякам на фронт, пережити найтемнш часи 2014-15 рр. Фльм демонстрували на 25 екранах. ось саме завдяки гумору цей процес можна починати, — каже Тихий. Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Вважайте — ОФЦЙНО!
Продюсерами, крм самого Тихого, виступили Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера. Згодом перелк книгарень буде розширюватися. Зараз Наш котики посдають п’яту сходинку загального укранського бокс-офсу. – А костюми – це щось з особистого? Так, це умови пострадянсько дйсност. Завдання, як ви вддате на краудсорсинг, мають бути невеличкими за обсягом. Украна, США, КанадаНеполткоректну комедю “Наш Котики” про вйну з Росю на Сход Украни вже сьогодн можна буде переглянути у кнотеатрах крани.
Клацнули тяжк електронн замки, двер перед Говорухним вдчинилися.