Отже, ми матимемо змогу переглянути один з перших укранських фльмв, який без пафосу розповдатиме про вйну на Донбас. Сам творц стрчки називають його патротичною неполткоректною комедю й обцяють легкий комедйний треш про под в район АТО. Справа, звсно, ризикована, але чи вдасться Нашим котикам через комедйну форму пдняти важлив проблеми – побачимо невдовз у кнотеатрах.
Ми жартували навть пд час бою", - дода вн. Кльксть балв, що нараховуться за виконане завдання, теж залежить вд типу завдання та конкретного батчу. У фльм багато драматичних моментв. Зокрема, Уляна Супрун запропонувала флешмоб напередодн прем'ри. Стй! Режисер: Володимир Тихий
Гоша хоче натиснути кнопку, аби сфотографувати, але натомсть на екран з’являться сигнал виклику з фотографю баби та напис ТЕЩА. Що життя продовжуться, треба смятися в обличчя ворогу та смерт. Як то не надто цлсна картинка (фантастичн елементи не завжди виправдан, як на мене), суржик, який то , то його нема (ну хто в житт говорить сепари через е використову кличн вдмнки?), зрештою зовсм ненатуральна борода у капелана (позичили у священника з фльму Вддана?). Сеанси на цей фльм вони ставлять у незручний час — наприклад, тльки один сеанс, до того ж зранку. Весь фильм на эмоциях, весь фильм рыдали то от смеха, то от горя. Вот что произошло с ex. Наш котики (Котик з палаючими очима або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану – попередня назва стрчки – ред. Тому, ми вс, хто живе в Укран, Канад, США, Франц та Нмеччин, хто перераховував власн заощадження, або хав волонтерами у район наступу росйських вйськ — ми вс у тем. Майдан, окупаця Криму, росйсько-укранська вйна стали визначальними у житт мльйонв укранцв.
Project W: Veterans, Volunteers and William — один з таких. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Хоч спершу м – яка несправедливсть! – нхто не врить. Не лише вд держави, також вд приватних нвесторв. Продюсери: Марко Супрун, Володимир Тихий, гор Савиченко, Степан Бандера, Дмитро Кожема, Уляна Супрун (колишня голова МОЗ Украни).
У трейлер кнострчки заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу.