Автори фльму не бояться гратися з стереотипними уявленнями про укранцв, тому не диву деклька епзодв, де фгуру справжнй делкатес нашо нацонально кухн – сало. Проте не вдкриватиму вс карти й не переповдатиму всього, адже це потрбно бачити. Втм, даю пдказку: звернть увагу на тризуб в однй з сцен.
Мо думки тих Насамперед досить серйозних, часом навть трагчних художнх стрчок. Це дуже добре, але сатиричний погляд на вйну, смх над ворогом, а нод й над собою — теж дуже важлива рч. Аби трохи вдволктися, вн взявся розглядати простр блндажа поблизу бйниц. Богдан Панкрухн з Yabl вже переглянув фльм зважив його плюси та мнуси. За сценарм Професор, якого гра Петро Микитюк, родом з Донеччини, а от у самого актора з цю землею лише професйний зв’язок: Спершу виникла дея створити у рамках Babylon'13 невеличкий серал з коротких серй назвати його Блндаж. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора.
Коли за твом реферальним посилання хтось реструться та викону хоча б одне завдання, ти отримуш невеликий бонус в гровй валют, котрий вдразу можеш вддати на благодйнсть. Це моя думка: вйна робить людину або кращою, або гршою. Ну що ж, як на мене, то це ще один привд все-таки не залишитися байдужими та подивитися стрчку. Так, они уже начали заключать договора с дистрибуторами и производителями кино, чтобы выставлять их произведения на легальных основах. Але зрозумйте те, що гротеск невддльною частиною будь-яко сатирично комед. Денис Бгус, дейний натхненник та product owner;
Вков обмеження: 12+ Дал – красива розв’язка. дине, що стояло мж нами та цю скарбничкою, — формат даних. В Укран вийшов у прокат один з найочкуванших фльмв 2020 року – Наш котики режисера Володимира Тихого. Вн не мав страху, в укриття – не затягнеш. Ходмо, розповм, що тут до чого. Утм художн осмислення подй 2014-2015 рокв залишаться надактуальним.
Починаються "Наш котики" з флешфорварда з кадрами палаючо Червоно площ Кремля, з башт якого двоголових орлв артилеря збива пд "Жалобний марш" Фредерка Шопена. Графка, звичайно, так соб, але настрй сцена зада непогано. Втм, це всього лише приказка, передмова, як фрагмент з середньовчними ченцями в по-справжньому чудовй комед "Мо думки тих". Дал все переноситься на оснь 2014 року в околиц Донецька на позицю з "смшною" назвою "Туалет", утвореною вд найкращого в зон АТО нужника, розташованого неподалк. Сюди на ротацю прибувають тро добровольцв: актор, який взяв соб позивний Лто (реальний вон АТО, актор Дмитро Тубольцев), вчений Професор (Петро Микитюк) молодий продавець квтв Грн (Станслав Бжезнський). Пов'язу хнй блндаж з зовншнм свтом футбольний тренер Пенальт, втлений непрофесйним актором Дмитром Хом'яком ("Припутн"). Вн привозить на позицю кару божу ц трйц – дурнувату але зухвалу журналстку Олю (Вра Климковецька). А на боц бойовикв "воюють" зорян Михайло Кукуюк (франшиза "Свнгери"), а також абсолютно невпзнанний Дмитро Ярошенко ("Заборонений").