До реч, хтось там вище нбито казав, що до Тарантно стрчка Тихого недотягу? Дурниц. Хба можна порвнювати вигаданий свт з справжньою вонною дйснстю? А Наш котики значною мрою рунтуються саме на реальних подях, про як автори дзнавалися вд учасникв бойових дй на сход.
Завдяки робот режисера сценариста Володимира Тихого, особисто я зрозумв, проти чого ми воюмо. Навть пд час бою. Наша органзаця Канцелярська сотня побудована навколо даних. Комусь не вистачить пафосу, а комусь буде занадто чорним гумор. Кноповсть “Наш Котики” незабаром з’явиться в укранських книгарнях. Дя стрчки вдбуваться 2014 року в перш мсяц АТО на однй позиц з назвою Туалет або Капустина. Труни над величезним натовпом. Наш котики увйшли до найбльш очкуваних фльмв 2019 року. А заважатиме — молода укранська журналстка, яка вперше потрапила на передову. Творц стрчки тепер готують за мотивами вдзнятого матералу кноповсть, яка буде складатися з окремих новел.
Гумор – такий же нструмент пропаганди, як фейков новини. Коли ми зробили допрем’рний показ для ветеранв, коли ми показали м – багато з них сказали: ми мали побачити це ранше”, – каже пан Уляна. Знову таки, настрй того ж Блндажу здаться мен бльш вдалим. А разом з ними хн рдн, близьк, знайом. А це означа тльки одне — скоро прем’ра.
Так шо тако. Лто спалахнув вд обурення: Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на “найглухшй” з усх можливих позицй фронту. Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. Капустина.