Завдяки робот режисера сценариста Володимира Тихого, особисто я зрозумв, проти чого ми воюмо. Спочатку мен не сподобалися образи росйських загарбникв, у цьому фльм, але потм вдкрився продуманий знаковий змст зображення ворогв Украни картонними, пласкими: на нас з Москви наступа мертвий формалзм, який лише й може повторювати зовншн форми того свту, якого вже нин не сну. Та весь СССР був таким вд самого початку — на площах бадьор псн та паради, а в парках — масов розстрли антирадянських елементв, яких з роками виявлялося усе бльше й бльше, на екранах колгоспн трактори — а насправд — у селян забирають худобу та збжжя, приркаючи на голод. З нашого ж боку, з боку вльно Украни, все бльше людей опкуться неформальною стороною питань, вдкриваючи двер для нових неформальних дей ршень. За це нас росяни й не люблять — для них найпершою цннстю формальна (вибачайте) форма: мперя, ус пд орудою Москви, ус бояться, нхто не сперечаться, усе па-русск — вд Тихого океану — до Атлантичного — а нам на т форми начхати: ми любимо власну крану, ненавидимо окупантв — ось яка дея нас об’дну. Ця дея природна, вона змете ус штучно побудован форми. Росйськ ж мпералсти, коли м уже так подобаться бавитися у формально СССР — можуть бавитися у нього в межах Золотого кольца пд Москвою, хоч до скону.
вс цю жуть у венах. В итоге такое обхождение закона малыми кинотеатрами может обойтись им очень дорого. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. Ось у цей мшечок складамо харчов вдходи, ось у цей – паперов, а в цей мшечок – пластик. Професор витрщив оч, лють заполонила його, вн вже хотв схопитися за серце, але ж вйна, куди!? Режисер проекту – Володимир Тихий, в актив якого робота “Тамничий острв” (2008). Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Фреймворк вм працювати з рзними типами завдань (насправд, кожен тип завдання — це невеличкий плагн до фреймворка). Радник перемкнув зображення приймальн Губарва на картинку камери спостереження над вхдними дверима. Мачмонт тисне на педаль газу.
Танцуй, хахол! Танцуй! Я дивився це кно з напругою, бо невдомо що там назнмають цивльн про росйсько-укранську вйну. Вн спостергав за дями Губарва та кореспондентки на монтор у власному кабнет. Вд початку кнопрокату 16 счня 2020 року Вддану подивилось майже 70 тис. Режисер Володимир Тихий – Кожен третй на фронт бачить сни про те, що горить Кремль. Ус розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не ста. А-а-а-а! Ну тод наче все… Бережть себе! – вийшов з блндажу.
от саме завдяки гумору цей процес можна розпочинати”, - додав вн. Бойовики невгамовно регочуть. Реальнсть потребу рзних форм осмислення. Он там всякй нликвд држат. Читайте: Барб, яка тоне у смтт: у Кив презентували пародю на фльм жахв У порвнянн з зборами вони впали на 83%.
Под фльму розгортаються у 2014-у роц. Майже з самого початку реально вйни Рос проти Украни. На фронт пшли добровольцями четверо чоловкв – нженер, актор, футбольний тренер Вже на позицях до них приднуться журналстка, яка ма виконувати на Сход секретне завдання. Нхто з них не ма бойового досвду, не здогадуться про намри командування не орнтуться на мсцевост. Однак саме цим вонам-аматорам вдаться зламати грандозну масштабну наступальну операцю ворога. ось тут починаться найцкавше…