Спочатку Держкно та УКФ не хотли видляти коштв на такий фльм. Вдповдь була такою ж, як в телеканалв: ще не час. Тод група проекту знайшла приватних нвесторв, разом з Володимиром Тихим зробили цей фльм. Держкно та УКФ все ж долучилися згодом.
Ранше у Мереж оприлюднили жартвливий ролик, який був зроблений на основ патротично комед “Наш котики”, на пдтримку Украни. Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев (“Пошук” (2014)), Дмитро Хом’як (“Припутн” (2016)), Ярослав Федорчук (“Гтлер капут” (2008), “Повернення мушкетерв” (2009)). коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. Виробник: Бедлам Продакшн, Директоря кно, Банесто Продакшн Несподваним та непзнаваним поста на екран Дмитро Ярошенко, що зовсм недавно зграв роль Василя Стуса. У комедйний жанр режисер загорнув герочний бойовик про укранських вйськових.
Перодично ту систему жартування про корупцю намагаються повернути, але це зовсм не смшно. За всма ознаками вн, звичайно, таким буде, але не стосуватиметься саме укрансько культури. Лнйний продюсер: Олександр Четиркн Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам — Плюс!!! Ч----з! Актори настльки майстерно грали, що я щиро спвчувала м.
грашка котика лише в одному екземпляр. “Це смхотерапя для кожного з нас. Та тод Володимиру м’яко вдповли: ще не час для неполткоректних комедй. Тхнческая замнка! Нада павтарть! Знову екран смартфона. Жоден з бйцв не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування й майже не орнтуться на мсцевост[3]. Лише якась двчинка рокв п’ятнадцяти помахала рукою у вдповдь. Клп до саундтреку “Жовтий Скотч” мстить реальн вдео з вйни.
Окрм того, через фльм ветерани можуть подлитися своми переживаннями й з тими, хто не бачив вйни. Показати повншу картину свого життя та знайти бльше точок для порозумння з суспльством. Це важливий крок до налагодження далогу мж вйськовими та цивльними в Укран.