Мачмонт глянув у дзеркало заднього виду: каска стриба в куряв дороги, , пригальмовуючи, об’жджа маршрутка.
Тут не так вже й погано, – хлопець роззирнувся довкола. – Н, я не боюсь цього. “Вс розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не вистача. Бо це врешт-решт одн т ж люди. А там, як в житт, трапляються рзн ситуац, як також можуть викликати смх. Планумо, що фльм можна буде подивитися у США, Канад, Польщ, Великй Британ.
Project W: Veterans, Volunteers and William — один з таких. Вдом кномитц звернулися з листом до президента Украни та Мнстра культури молод та спорту, аби законно проведений конкурс не скасовували, адже на кону репутаця розвиток укранського кно. – Лс, халмстая мснасть, то-сьо. я принципово знмався у фльм в тй форм, в якй воював”, - розповв Тубольцев. Так само як ми в наших квартирах чи домах – треба пости, треба попити, треба пти в туалет”, – поясню продюсерка. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. Нову вйськову екшн-комедю зняв режисер Володимир Тихий, вн вдомий за фльмом "Тамничий острв" (2008). Це з т допомоги, яку нам привозили волонтери.
У лютому в тираж вийде кноповсть, яка складатиметься з невеликих новел. В Укран вийшов у прокат один з найочкуванших фльмв 2020 року – Наш котики режисера Володимира Тихого. Недарма творц фльму офцйно називають його неполткоректним, адже знмати фарсово-пародйну комедю про дючий вйськовий конфлкт, наче пройти через замноване поле без металошукача. За словами режисера, вони на передовй перебувають в постйному емоцйному напруженн, тож рятуються гумором. В главных ролях: Михаил Кукуюк, Ярослав Федорчук, Роман Халаимов, Дмитрий Ярошенко, Дмитрий Хомяк Нбито на уламках Кремля президент Рос Володимир Путн у вбранн матрьошки намагаться втекти вд укранського вона, але йому це не вдаться. художня мова, яку ми використовумо в цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Ладно, дал йдть дивться))
11. Клп до саундтреку “Жовтий Скотч” мстить реальн вдео з вйни. Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш). Вона гарно вдобража запальний дух кно також англйською мовою (адаптував врш Степан Пасчник з Британ).