...Пд кнець дрмота пройшла. Якраз котики почали ритмчно працювати лопатами засипати тла вбитих ними росйських спецназвцв у ям. А на обр показалася бабка, котра здавала хн позиц спарам, а це раптом привезла котикам здати свого зятя Гошу... Внучка щебетала: Я ж казала!... Дал – красива розв’язка. Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Гоша заговорив укранською. Сидить котик, доброволець з позивним Лто. Лавка. Зима. Вн давно повернувся з фронту... Ладно, дал йдть дивться))
Загалом, як нам здалося, творц стрчки дуже люблять укранську журналстику. Наш фльм об’дну Украну зшива , — сказав тод автор сценарю фльму Сашко Лрник. Вд Мнкульту творц фльму просили державну фнансову пдтримку у розмр ?36 млн (80 % вд загального кошторису у ?45 млн). – Кучма? Який зараз рк? Повна назва – Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану (привт Стенл Кубрику). Допоможе героям вистояти досвдчений доброволець з позивним Тренер, котрий постйно вжива футбольн аналог.
ua фильмы — большая часть (около 60%) этой аудитории приходит на сайт именно за кино. Вк: 12 Наш Котики / Lethal Kittens — фльм про супергеров, як живуть серед нас. Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Зрозумло, якою там буде реакця на фльм, у якому знущаються з Путна й не залишають каменя на камен вд розумових здбностей бойовикв. Про мир можна псля перемоги. Але виконувати постйно одне й те саме завдання довол нудно. Фу, соромище яке – це ж якщо сепари раптом захоплять таку цнну позицю, то виявлять… що замсть мочити ворогв Батьквщини в сортирах, захисники мили дупи в бде?!
Це наша гордсть. Ми смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю. (ем. Вн спостергав за дями Губарва та кореспондентки на монтор у власному кабнет. Скани, зазвичай геть погано якост, перемшан з смттям та мотлохом, це зовсм не т дан, про котр пишуть в пдручниках з data analysis.