"Постери "Наших Котикв" заполонили кнотеатри та вулиц укранських мст. А це означа тльки одне — скоро прем’ра. 30 счня 2020 — старт показу фльму у кно! Допоможемо цй звстц ширитися свтом! Долучайтеся до флешмобу", - написала вона на свой сторнц.
Росйськ ж пропагандисти вже назвали це кно срамом, хоча бачили лише трейлер. Серед кнокритикв хто загалом негативно оцнили фльм були кнокритик Geek Journal Тайлер Андерсон, кнокритик Загону Кноманв Вталй Горднко, кнокритик Варанти Олександр Ковальчук, та кнокритик телеканалу 112 Юля Потерянко. Фльм отримав 239,5 очок вд експертв УКФ. На фронт все просто: за тобою стоять брати, попереду – ворог. Ми побачили, що в Укран дуже багато талановитих людей, як займаються продакшеном, але коли хотли робити кольорокорекцю, ми були змушен вихати в Польщу. Нагадамо, под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Ми хочемо нагадати всм, як були т часи”, – розповда Уляна Супрун.
— Зеленського продав не гумор, а образ, коли молодик де велосипедом спва псню Я люблю свою страну. Частину коштв (менше третини) видлила держава. Вони не дозволяють ветеранам дйсно повернутися з вйни, деяким чином консервуючи хн негативн спогади, те, що потм може вилитися в так званий посттравматичний стресовий розлад. Так залишилися котики котиками. Чулася не театрально, мж ншим. Бо ми або по 50 гривень скидалися, щоби купити комусь бронежилет, чи ми сам хали на фронт навчали тактично медицини, чи ми дивилися слдкували за всм по телебаченню, кожен з нас розум, як воно було. Про все це ста вдомо тльки ближче до фналу, коли вн ряту свох побратимв, – розповда Петро Микитюк.
Дмитро Чаплинський, тобто я; дея, за каторую можна умрть. Нагадамо, фльм стартував у прокат 23 счня. Йому на вигляд трохи бльш як сорок. ПРАВИЛЬНО! не проти я псн “Пливе кача” - бйц навть в смшному кно мають право спвати.
"На вйн справд було смшно - подивться на т смшн перемир'я. Так само ми жартували з сепарв, а вони жартували з нас, коли говорили по рацях. Ми жартували навть пд час бою", - дода вн.