Хотите получать оперативные и важные новости? Подписывайтесь на наши каналы в Telegram и Youtube, страницы в Instagram, Facebook и Twitter. А также вступайте в нашу группу на Facebook: там вы имеете возможность размещать собственные новости.У прокат вийшла перша укранська неполткоректна патротична комедя про вйну на Донбас "Наш котики".
– Перш за все, любов до Батьквщини. Цкаво, що Тамного щоденника Симона Петлюри Шляхетних Волоцюг, у яких грав сам актор, вн дивитися не радить. БУКНеполткоректна патротична комедя Наш Котики виходить у прокат 30 счня йтиме у кно до 12 лютого. Режисер, та за сумсництвом сценарист Наших котикв Володимир Тихий одним з спвзасновникв творчого об’днання BABYLON`13 та творцем таких документальних стрчок як вромайдан. Капустина? – простогнав Професор.
Нараз проект спвпрацю з всьма фондами абсолютно рзних напрямкв: допомога вйськовим, урбанстика, збр коштв для онкохворих дтей та навть справжнй притулок для котикв. Знали тльки дв людини. Це те, що спровокувало нас на те, що ми зробили сценарй повнометражного фльму. Неполткоректний фльм про любов до лопат в умовах проведення бойових дй на сход крани одразу ж виклика багато питань, серед яких найголовнше: чи взагал вартий вн уваги укранця? Що як ми запропонумо волонтерам винагороду за зроблене? Вртуальну валюту, котру потм можна буде витратити лише на реальн добр справи — вддати на благодйнсть до одного з вдомих фондв.
“У нас велика кльксть глядачв, як перебувають у стан зацпенння щодо ситуац на сход Украни. Как спцально для нас. Спочатку мен не сподобалися образи росйських загарбникв, у цьому фльм, але потм вдкрився продуманий знаковий змст зображення ворогв Украни картонними, пласкими: на нас з Москви наступа мертвий формалзм, який лише й може повторювати зовншн форми того свту, якого вже нин не сну. А ещё, несмотря на комедийный характер, это кино о смерти, её прикосновениях и дыхании. У картонц з намальованими бананами – консерви, консерваця. На позицю пд Донецьком прибувають клька укранських добровольцв. Смх над ворогом, смх в обличчя смерт — це свого роду терапя, яка допомага, а не заважа на вйн, що пдтверджують ветерани.
– Лто 2014 року. Я актор. Вдпустка. Сидв кипв. Наприкнц лта прийшла така нформаця: дво хлопцв загинули в перший же день, як потрапили на фронт. м було по 18 рокв. мене це сильно вразило. Сам соб подумав: Мен 35 рокв, що я тут сиджу?. виршив пти.