Як повдомив режисер, “Наш Котики” можуть мати продовження. Таке припущення вн висловив, коментуючи участь у фльм Михайла Кукуюка.
Зеленський зараз працю з образами, завдяки чому формуться певна картина дйсност. Продюсерами, крм самого Тихого, виступили Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера. Под фльму розгортаються у 2014-у роц. Про операторську та технчну роботу багато говорити не будемо, адже вигляда у кадр все досить скупо. у стрчц й сумн моменти. Мсцями здаться, що х бльше, нж комедйних. Якщо вам про що розповсти — запрошумо взяти участь. Фльм вийшов на 219 екранах (нараз найбльша кльксть екранв для укранського фльму у 2020 роц), повдомля сайт Бюро укрансько кножурналстики. прем'ра вдбулася зовсм недавно – 30 счня. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто.
Плине кача записалося мен в голов на все життя саме таким, дуже сумним некном. Режисер написав сценарй для сералу: про захисникв Украни, як були в блндаж. — Плюс, плюс. Припаркували технку у рчц пд Чернговом. Тестострон. Бюджет картини – 42 мльйони гривень. Бюджет дебютно картини Антоно Лукча склав 9,2 млн грн, Держкно надало фльму 8,7 млн грн. Назва: Lethal Kittens or how we came to Love our Shovels during a Limited Anti-Terrorist Operation with Temporary Elements of a State of WarОригнальна назва: Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стануРк выпуску: 2020Жанр: Вйськовий, комедя, драмаРежисер: Володимир ТихийУ ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Хотлося б уточнити, що йдеться лише про цифри. Варто вдмтити, що це вже не перший жарт з боку знмально групи для привернення уваги глядача.
Хоч спершу м – яка несправедливсть! – нхто не врить. Держкно та УКФ доклалися до промоц фльму уже на стад постпродакшну. Автор сценарю режисер-постановник стрчки Володимир Тихий Це корисно бачити укранським псевдокосмополтам, як звикли кривити носики, коли чують дерев'яний патротичний пафос (у Наших котиках його нема — а патроти ). Тож просто сходть подивться. комедя, вйськовий Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм вже циту ваших персонажв. У картин нема спроби олюднювати ворогв чи намагатися працювати з нюансами. люди йшли.