Гумор – такий же нструмент пропаганди, як фейков новини. – Так, я пишу псн, музику. Це щоб не боятися. вс ц спецефекти пдказували: отут треба заржати, товарщ. Потреба у герозац та пафос не поднеться нде та буде завжди витребуваною. – Так.
Фльм отримав 239,5 очок вд експертв УКФ. Очевидно, що не для всх глядачв така розповдь про вйну, яка трива та щодня приносить нов жертви, буде прийнятною. Подивилися кно вже трич! Тепер дзналися, що ще й кноповсть “Наш Котики. Власне, з усього. в нашо позиц. Не може бути такого. Кнотеатри прийняли ршення продовжити прокат на четвертий тиждень (нагадамо, фльм стартував у прокат 16 счня). Держкно та УКФ все ж долучилися згодом. Але от з журналстки я смялась найбльше, як би це не звучало грко.
Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО. В главных ролях: Михаил Кукуюк, Ярослав Федорчук, Роман Халаимов, Дмитрий Ярошенко, Дмитрий Хомяк Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч! Сюжет, як для стрчки про АТО вйну, досить класичний: наприкнц лта – початку осен 2014-го група добровольцв приздить у степи Донеччини захищати позицю з романтичною назвою Туалет. Для порвняння, нш фльми про вйну на Донбас (жоден з них не був комедю) збрали: ловайськ 2014. – У Котиках ви спвате. На двор 2020-й рк, в Укран чимало майстрв CGI, тож краще було напирати не на кльксть ефектв, а на хню яксть. Але драма. Коли ми входили в Пски, його рятували наш медики, повитягували з нього осколки.
Ми часто говорили про Путна. Я казав: вбити його мало. Я б спрямував вс зусилля науки, щоб можна було його вбивати й знову оживляти. так стльки разв, скльки вн поклав людей. потм ще не вбивати: щоб довго жив, мучився каявся.