Чи поява серед спарв генерала з менем Борис Тодуров (як такий привт вд продюсерки Уляни Супрун). Через те, що бльшсть сторй створен на реальних подях, досить легко поврити акторам. Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Також деклька сцен вдбуваються в окупованому Донецьку, де серед геров нескладно пзнати Павла Губарва та Владислава Суркова. Це люди, що вдкривають новий свт, х чека фантастична сторя. На знмальну групу викликали полцю.
Але в нас зворотнй зв’язок з ними, та ми втлюмо х побажання. Графка, звичайно, так соб, але настрй сцена зада непогано. Та весь СССР був таким вд самого початку — на площах бадьор псн та паради, а в парках — масов розстрли антирадянських елементв, яких з роками виявлялося усе бльше й бльше, на екранах колгоспн трактори — а насправд — у селян забирають худобу та збжжя, приркаючи на голод. Редакця Першого виршила переврити, як м це вдалося. – Так мнський. Молодий продавець квтв, якого не поважа батько-вйськовий, пристаркуватий чоловк з слабким серцем, недалекоглядний актор-аматор. Серед ворогв також цкав акторськ роботи.
Дивитися фльм Наш Котики (2020) безкоштовно онлайн в хорошй HD якостКоли ми чумо про фльми вйськово тематики, то готумося побачити передусм драму, бойовик, але аж няк не комедю. ПРО ФЛЬМ називали куркою Тубльця. Ц под вплинули на кожного з нас, тому так чи накше ми вс потребумо реаблтац. Вн подякував творчй команд за кно, зроблене дотепно, дбайливо з любов’ю. Можливо тому, що вони асоцюють нас з своми батьками, як могли б бути на фронт. Для мене вн перебува у трохи накшому сприйнятт, адже це був бльше фльм для вропи, який гротескно зображував под на Донбас. Коли вйськова машина звернула на рунтову до- рогу, що вела в лс, зникла за деревами, баба вдразу дстала з кишен мобльний телефон. Йдеться про комедю "Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вонного стану".
– Мй шлях не був простим. ПТСР, певн наслдки. Скажу так: жнки заспокоювали, робота – рятувала, а моя поезя й музика давали сенс життю.