У ролях - Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк.
Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам За жанром фльм патротичний, неполткоректний, комедйний, екшен з елементами фентез. Однак зйомки укранських фльмв у 2020 роц можуть значно скоротитися через вдсутнсть державно пдтримки, якщо для них уржуть фнансування. Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму. Це перша неполткоректна комедя про вйну в стор укранського кнематографа. Наша комедя народилася природно. Окрм жартв, тут мсце для серйозного. На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн Ч/Ленн та Мочи Манту. Слухайте ваших користувачв. Якраз котики почали ритмчно працювати лопатами засипати тла вбитих ними росйських спецназвцв у ям.
Режисером картини виступив Володимир Тихий – автор мстично драми про жителв Чорнобильсько зони "Брама". Ладно, дал йдть дивться)) Фонди отримують справжн грош за курсом котик=гривня. Жоден з добровольцв — нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв, — не ма бойового досвду. Наш котики — це нша сторя. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював. А ще спочатку Плине кача мала звучати лише тод, коли мй герой уже лежав у трун, але я сказав, що вона повинна мати певну тяглсть що заспваю ще в якомусь кадр. Ми жартували навть пд час бою", - дода вн.
Коли пишуть чи розказують про Наших котикв, дуже часто згадують Уляну Супрун. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч!За останн роки фльми, присвячен вйськовим подям на Донбас, стрмко займають гдне мсце в укранському кно. Окрм того, це ще й двий спосб повертати людей на сайт. Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка продюсером фльму. Сам автори позицонують свй фльм як неполткоректу патротичну комедю. За вкном лунали пострли та волали найманц. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч!