Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм вже циту ваших персонажв. Наш котики Гумор — один з доступних методв. Це теж заслуга гумору? Мен особисто, в багатьох моментах якось незвично було бачити вйну – такою.
Пишайтеся молод, що вльними людьми мате нагоду захищати свою власну крану! Ось все, що можуть ниншнм воякам побажати старш ветерани. Повна назва фльму, Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану — це майже пряма вдсилка до класично сатирично чорно комед Стенл Кубрика про ядерну вйну, яка вийшла у 1964 роц – Dr. Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював. Вн допомага людям подолати страх перед владою, агресю сусда, старстю тощо. Згодом перелк книгарень буде розширюватися. Художник з костюмв: Олена Гресь. "Наш Котики— фльм про супергеров, як живуть серед нас. Як повдомив режисер, “Наш Котики” можуть мати продовження.
Я ж особисто, за тим, екранним персонажем, бачу свою знайому, вддану журналстському покликанню хохмачку Олену Максименко — випускницю Кивського нституту журналстики, яка свого часу прорвалася до Криму, потрапила там у полон до наступаючих росйських вйськ. Крм того Держкно частково профнансували промо-кампаню фльму, видливши ?400 тис. Володимир Тихий, режисер фльму “Наш котики” Тим, хто чутливо ставиться до чорного гумору не завжди натурально гри акторв – краще не ходити. Как дсять лт с плчь. Неполткоректний комедйний екшен вриваться на велик екрани! 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Фльм Мо думки тих опустився на сьому сходинку загального рейтингу касових зборв в Укран, пропустивши вперед комедю Наш котики. У мене досвд поздок зоною ООС як члена знмально команди кнооб’днання Вавилон’13.
За жанром фльм патротичний, неполткоректний, комедйний, екшен з елементами фентез.Смх не лише продовжу життя – вн ще й допомага знайти вихд у, здавалося б, безвихдних ситуацях. Принаймн так кажуть психологи. Мовляв, коли смшся, то найстрашнш реч стають менш моторошними – це допомага досягти мети навть у тих ситуацях, де людина без почуття гумору впала б у вдчай.