Поруч нього – Пенальт, командир. Йому на вигляд трохи бльш як сорок. Дв зморшки вд насуплених брв тягнуться вгору, нби рвчаки. Чорн вуса додають серйозност. Вн завжди сконцентрований. У манер сплкування та поведнц вгадуться армйський вишкл.
На стнках розвшен дитяч малюнки, волонтерськ обереги тощо. За окупантами вона приходить у вишиванц. “2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Ми цнумо ваш час, тому надсилатимемо лише т матерали, як справд варт вашо уваги. Композитор: Микита Мосев Взагал краудсорсинг працю, й працю прекрасно, якщо дотримуватися деклькох простих правил: Оригнальна назва:
Вн же написав сценарй "Наших котикв". 30 счня в прокат вийшла нова укранська комедя Наш котики. Тод деяк кнотеатри не дуже рвалися включати його у програму, тому люди на Донеччин пдняли валт та розпочали флешмоб у пдтримку. Бо ж саме народжен в горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Сподобалася стаття? Усе не ввйшло до фльму, але багато речей — так. До того ж, цю сценою починаться фльм. Гарний патротичний фльм, легкий до перегляду Перодично ту систему жартування про корупцю намагаються повернути, але це зовсм не смшно. По-друге, ця стрчка майже напевне нкого не залишить байдужим.
Вд початку кнопрокату 1 счня 2020 року касов збори картини склали 9,5 млн грн. А досвд використали для побудови власно краудсорсинг-платформи пд назвою Вулик. дея щодо китайсько грашки кота також виникла пд час роботи на майданчику: Територя радянсько мпер (а перед тим Росйсько мпер) за свом духом заглиблена в схдну, азйську культуру, але намагаться видаватися вропейською. З середнм балом 32,9 фльм не змг потрапити до списку 69 фльмв як отримають фнансову пдтримку вд Мнкульту. Розповдамо докладно, зокрема про те, скльки було вкладеноу кожну картину та чи можна вважати касов збори успхом (або провалом). Фльмв про вйну на сход Украни знято чимало. Под, про як йдеться у фльм, вдбуваються у 2014 роц на Донбас, у зон, де тривають бойов д. Та часто назовн ця хоробрсть проявляться у форм гумору.
Хлопц так: О, бульйончик. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. вона сдала до мене на руки, я годував.